Predavanje Silva Kara prestavljeno v Linhartovo dvorano, Alpinist s festivalskim popustom

Predavanje Silvo Karo: 40 let Alpinist je zaradi velikega zanimanja prestavljeno v Linhartovo dvorano ljubljanskega Cankarjevega doma, termin – petek, 2. marec, ob 20. uri – ostaja nespremenjen. Na festivalu bo njegova avtobiografija Alpinist na voljo z 10-odstotnim popustom, prav tako bo avtor z veseljem podpisal knjigo.

Ker je bilo predavanje Silva Kara že pred začetkom 12. festivala gorniškega filma razprodano, je prestavljeno v Linhartovo dvorano. Za tiste, ki ste že kupili vstopnice za Kosovelovo dvorano, je v večji Linhartovi dvorani rezerviranih prvih pet vrst (prosta izbira sedežev), preostali si lahko vstopnice priskrbite prek spletnega nakupa ali na blagajni Cankarjevega doma. Z nakupom velja pohiteti, saj gredo za med.

Alpinist, težko pričakovana avtobiografija protagonista zlate dobe slovenskega alpinizma, ki so ji dali pečat trije mušketirji, Silvo Karo, Franček Knez in Janez Jeglič – Johan, bo v času 12. festivala gorniškega filma na voljo z 10-odstotnim popustom. Na predavanju bo tudi priložnost za avtorjev avtogram v sveže izdano knjigo, če jo že imate, jo lahko prinesete s seboj. Prav tako si boste lahko v Cankarjevem domu v Ljubljani ogledali razstavo Karovih fotografij.